Bol suyla yıkayın.Kumları çok olur.
Daha önceden kaynattığınız suya biraz tuz atın ve otları da ekleyin ,parça parça atın ki ,kaynayan suyun harı gitmesin.5 ile 7 dakika arası kapak kapatmadan yüksek ateşte haşlayın.
Süzün ,ılımasını bekleyin ve zeytin yağı , limon ve tuz ekleyin.Afiyet olsun. Ben süsledim anıl ilgilensin yesin diye. Turp otu dışındakilerin hepsini yedi.:(
6 yorum:
hamarat arkadaşım benim.pek güzel olmuş.ellerine sağlık
Smilena,sağol canım.Sen daha hamaratsın.Maşallah sana:=)
ellerine saglik cok sevimli görünüyor:)
turp otu nu hiç duymamıştım...Ah nasıl sevdiricez biz bu cocuklara sebzeleri ?
Heheee cok guzel gorunuyor bu salata :)) Ellerine saglik Enerjim :))
Aşkınay,çok sağol:))
.........................
Çocukla çocuk,büyüyünce belki??:)İnşallah severler:Ama sen seversin dene derim:))
.................................
Moonsun,sağol tatlım.)
Yorum Gönder