23 Kasım 2008 Pazar

YAY BURCU...(23 KASIM - 21 ARALIK)

23 kasım itibariyle yay burcuna girmiş bulunuyoruz...Yay enerjisi ile birlikte, biraz daha iyimser ve esnek olabileceğimiz olanaklar başlıyor olacakmış...
Kavrama yetenekleri gelişmiş olduğundan becerikliliklerinin de katkısı ile ele aldıkları her işte, özellikle ciddi işlerde ve felsefe konularında başarılı olurlar. Bu nedenle Yay Burcunu tanımlayan sözcük 'Görüyorum' dur. Yay burcu insanları içtenlikleri ve iyimser yaşam görüşleri ile tanınırlar. Gençliklerinde dikkatsiz, heyecanlı ve geleneklere aykırı davranışlar içinde olsalar da, geçmiş yanılgılarından en çok ders alan kişiler bu burçtan çıkar. Özgürlüklerine aşırı düşkün, patavatsızlık derecesinde pratik insanlardır. Yay'ların yaşam çerçeveleri herhangi bir şekilde kısıtlandığı zaman, içsel bir biçimde alt üst olurlar. Akılsızca risklere atılırlar. Yayların hayatı yeniliklere olan merakları ile karakterize edilebilir. Bilmedikleri şeyleri araştırıp, keşfetmeyi severler. Yaylar çok yönlü ve ayni anda ilgilenebilecekleri birkaç konu olduğunda mutlu olan kişilerdir. Kendilerini yorgun hissediyorlarsa, o konudan sıkılmış demektir. ..
Bence rahat bırakın.En yakın Dostum yay burcu.Yarın onun doğum günü.Şimdiden kutluyorum Nurum.Seni çok seviyorum.Nice yıllara beraber:))Yeni yaşın sana çok şey getirsin:))

4 yorum:

Cocukla Cocuk dedi ki...

kendimden biliyorum yazılanlar çok doğru, enerjimi güzel kullanırım inşallah bu dönem

ENERJİ dedi ki...

İnşallah.Güzel enerjilerle karşılaşıp,kullanman dileğiyle:))

purplelife dedi ki...

Yay burcuyum mutluyum gururluyum:P
sagol canim, ben de cok seviyorum seni..
mucuxxxx

ENERJİ dedi ki...

Purplelife,bende seviyorum yayları.En çokta seni:))