9 Ağustos 2011 Salı

KOLAY PİZZA...

Sandiviç ekmeğinden yaptım.Çok pratik...
Ekmeğinizin üzerine salça ya da ketçap sürün.
Üzerini zevkinize göre süsleyip fırına verin.15dk.hazır.Afiyet olsun.
(Normal ekmek kullanıcaksanız;yumuşak olması için süte batırın.)

4 yorum:

Birileri anlatsın ( Nergiz ) dedi ki...

Emeklerine sağlık nefis görünüyor davetsiz misafirler içinde pratik bir çözüm :)

SMİLENA dedi ki...

ellerine sağlık bitanem bende yapıyorum bunu çok pratik afiyet olsun

Kiraz Çekirdeği dedi ki...

Ooo... Afiyet olsun biz yapıp fırına sürmeden yiyebilir miyiz?

ENERJİ dedi ki...

Nergis,teşekkür ederim:)
.................................
Smilenam,evet çok pratik.Sağol:)
................................
Kiraz çekirdeği,teşekkürler.Tabi efendim buyrun:)