20 Nisan 2008 Pazar

20'lik DİŞ...:((

Hepimizin bildiği gibi ağzımızda en son süren dişler üçüncü azı dişleridir.Malesef ben bu dişleri biraz geç çıkarıyorum.Ve inanılmaz ağrım var.Dişçiye gittim.Çoğu kısmı çıkmış.Çok az bi kısım kalmış dedi.İstersen çekelim,istersen antibiyotik tedavisi vereyim dedi.Bende korkumdan antibiyotik tedavisini kabul ettim.Ama inanılmaz ağrım var.Ağrı kesiciyi hiç sevmediğim halde bugünlerde arkadaş olduk.Haftaya randevum var.Bakalım olmazsa çekilecek mecbur.Ama korkuyorum ya:(((

7 yorum:

Adsız dedi ki...

geçmiş olsun,bende çok çektim 20liklerden:)üstelik o zamanlar öğrenciyim,offf tek başıma ne ağtı çekmiştim:( ama neyseki ben çektirmeden atlattım ama sanırım çekilmesi daha sağlıklıymış dr o zaman öyle demişti.20likler diş ve diş eti hastalıklarına çanak tutar demişti.bende buyursun tutsun demiştim.korkaklık işte:)

ENERJİ dedi ki...

Güldem,hoşgeldin sayfama..Çok teşekkürler.Umarım çektirmeden atlatırım:))yine beklerim.Sevgiler:))

Adsız dedi ki...

geçmiş olsun canım.

Adsız dedi ki...

Selamlar,
Bence kesinlikle cabucak cektirin, yani zaten 20 liklerin ömrü kisa olurmus, agizda durduklari bos yere. Tam ciksa bile agri gecse bile yinede bu disler cacuk cürürmüs ve alinirmis zaten ileride.
Ben 1 tanesini aldirdim, benimki mecburiydi yani dis teli takildida yer acilsin diye. Öne yakin dislerden orta boylu bir dis aldirirken cok zor cikti ama bu 20 likte aslinda ben zorluk beklerken cok kolay alindi ve hicbirsey anlamadim! Yani niye bu 20 likleri zormus gibi duydumki hep dedim hatta.
Gecmis olsun...

ENERJİ dedi ki...

Honeybonny,çok sağol.Diş olayını senden iyi kimse bilemez.Demi ya?:))
.................................
Kelebek gibi,çok sağol tavsiyelerin için.Bakalım hafta sonu randevum var.O zaman belli olucak.Sevgiler:))

Şevval Elif SOLMAZ dedi ki...

Hiç çekinmeyin,bende çok korkardım dişçiden bu yaz çıkmamış 2 yirmi yaş dişimi aldırdım,herkes operasyon olurken benimki pıt diye çekiliverdi,inanın hissetmedim bile.Şöyle düşünün,onca acıyı sadece birkaç dakika çekeceksiniz ve sonsuza kadar bitecek :) Yirmi yaşl dişi vücudun bütün direncini alıyormuş,ben çok rahat ettim hiç korkmayın gidin ve kurtulun ;)

ENERJİ dedi ki...

Şevvalcim çok sağol.Bakalım bu hafta sonu gideceğim tekrardan.Ama bana enerji verdin canım.Sağol:))