30 Kasım 2007 Cuma

YENİ DÖNEM BAŞLIYOR...


Eğitim herşeydir.Anıl evde çok sıkılıyor.Artık ona yetemiyorum.Arkadaş arıyor.Sürekli yenilik istiyor,enerjisini atamıyor...Bu sebepten kreşe başlamasının faydası olacağını düşündük.Haftanın 3 günü gidicek.Geçen sene çalışırken gönderdiğim kreşe başlayacak nasipse.Çok sevmişti orayı.Bugün evrak işlerin halledeceğim.


29 Kasım 2007 Perşembe

BEYAZ MELEK...

Editörün Notu: Beyaz Melek, iki insanın birbirine duyduğu aşkı değil, bir grup insanın hayata ve birbirlerine duyduğu aşkı ve sevgiyi anlatıyor.

Konu: Ali ve Reşat, beyin kanseri olan babaları Ahmet’i kemoterapi görmesi için İstanbul’a getirmiştir. Ahmet ağır tedaviye daha fazla katlanmak istemediğinden hastaneden kaçar. Oğulları peşine düşer ancak Ahmet onlardan kaçmayı başarır. Kaçarken kendini bir huzurevinde bulur. Huzurevi sakinleri, Ahmet’in çocukları tarafından terk edildiğini sandıkları için orada kalması konusunda ısrar ederler. Zorlukla konuşabilen Ahmet durumu kabullenir. Ali ve Reşat Ahmet’i huzurevinde bulurlar. Ama mutlu göründüğü için bir süre orada kalmasına ses çıkarmazlar. Babalarının son günlerini mutlu geçirmesi, belki hiç işe yaramayacak ama çok acı verebilecek bir tedaviden daha önemlidir. Huzurevi sakinlerinin her birinin kendi hikayeleri ve dramları vardır. Ahmet bunları öğrendikçe onlara daha yakınlaşıp her birini tek tek çok sever. Ahmet’in misafir olduğu günün hemen ertesinde huzurevi sakinlerinden Yaşar Hoca ve Nebahat evleneceklerdir. Bu insanları çabucak benimseyen Ahmet düğün masraflarını karşılamak ister. Elbirliğiyle güzel bir düğün yaparlar. Bununla yetinmeyen Ahmet, çiçeği burnunda çifti balayı için Diyarbakır’daki köyüne davet eder. Üstelik diğer huzurevi sakinleri de bu geziye davetlidir. Belki geriye kalan yıllarında böyle bir fırsatı bir daha yakalayamayacak olan bu yaşlı insanlar, teklifi coşkuyla kabul ederler. Hep beraber kiraladıkları bir minibüsle yola çıkarlar. Ancak yolculukları hiç sakin geçmez. Onlar için asıl macera bu yolculukla birlikte başlayacaktır.

26 Kasım 2007 Pazartesi

DOĞAL GÜZELLİK SIRLARI...

AL YANAKLAR İÇİN...
Mevsiminde hormonsuz yetişen iki domatesi alıp,kabuklarını soyun ve rendeleyin.Suyunu süzdükten sonra yüzünüze sürün ve yarım saat bekleyin.Haftada birkaç kez yapacağınız bu işlem al renkli ve parlak yanaklara sahip olmanıza yardımcı olur.






25 Kasım 2007 Pazar

:))

Çok şükür...Anılcım daha iyi.İlaçlar iyi geldi.

23 Kasım 2007 Cuma

ANIL HASTA:((



Sabah olmak bilmeyen gecenin ardından
çok şükür daha iyiyiz.Gece kuru öksürük,Hafif ateş,kusma ve balgamın sonucu olarak... Doktor Sinüzit teşhisi koydu.Bakalım şurup,Antibiyotik,Damla verdi.Genelde çocuklarda çok sık oluyormuş.Burun tıkanıklığının sonucuymuş.

22 Kasım 2007 Perşembe

SNOOPY'Lİ ÜRÜNLER WATSONS'TA...






En sevilen çizgi kahramanlardan Snoopy'nin birbirinden eğlenceli ev, temizlik ve kişisel bakım ürünleri sadece Watsons mağazalarında. Üstelik çok ekonomik fiyatlarla satılıyor.
Watsons'ta Snoopy'li alışveriş çantası, parlak çanta, termos, banyo paspası, kirli kovası, bavul, 3'lü havlu, ev terliği, makyaj çantası, saklama kutusu ve daha birçok ürün bulunuyor.
Sadece Watsons'a özel Snoopy'li ürünlerin fiyatları:Snoopy Alışveriş Çantası: 4,99 YTLSnoopy Banyo Paspası: 14,99 YTLSnoopy Termos 350 ml: 14,99 YTLSnoopy Makyaj Çantası: 9,99 YTL

Watsons mağazaları: Capitol, Erenköy, Bahariye, Teşvikiye, İstanbul Cevahir, Kurtuluş, Akatlar MKM, Carousel, Olivium, Bayrampaşa Aquarium, Büyükçekmece Atirus, Silivri Maxi, Bursa Zafer Plaza, Kayseri Park, Bursa Korupark, Forum Mersin.
Yakında İzmir Bornova'da...

21 Kasım 2007 Çarşamba

TRİKO VE ELBİSELER MODA...

Trapez kesimli, 60’lı yılların görüntüsünü günümüze taşıyan kuplar, kemerlerle tamamlanan triko örgülü modeller, grafik baskılı örme elbiseler göz alıcı renkli opak çoraplar ve platform topuklu ayakkabılarla tamamlanıyor. Modayı takip eden ve şıklıklarından asla vazgeçmeyen bayanlar ise soluğu Tita mağazalarında alıyor.
Tita’nın yeni koleksiyonunda parlak yüzeyli her türlü kumaş sonbaharda altın çağını yaşıyor. Tunik ve elbiselerde payet ve taşlarla birleşerek sezon görüntüsünü tamamlıyor. Yüksek belli etek ve pantolonlar yeni bir görüntü sergilerken, skinny kesimler de devam ediyor. Bolero ve cape’ler her türlü dokuda kumaş ve örgü olarak kombinasyonları tamamlıyor. Hacimli etek ve elbiseler, kemerli pantolonlar, lastik kalın kemerlerle tamamlanan kombinler de koleksiyonun diğer parçalarını oluşturuyor.

2007-2008 kış sezonunda hakim renk siyah. Siyahla yarışan grinin tüm tonları farklı dokulu kumaşlarda ön planda. Diğer önemli bir trend de düz, baskılı, parlak her türlü deri. Rugan trençkot ve kısa ceketler ise büyük düğmelerle tamamlanıyor. Gösterişli örgüler, dökümlü triko tunikler ve elbiseler ise koleksiyonun diğer olmazsa olmazları arasında yer alıyor.

20 Kasım 2007 Salı

ETAMİN...




Etamin aldım.Mutfak önlüğü ve tutcak işleyeceğim.İlham perilerim bu aralar yanımda.Umarım güzel şeyler çıkar ortaya...

18 Kasım 2007 Pazar

YETENEKLİ ELLER...


Ablamın modaevindeydim.Kendimi onun yanında çok huzurlu ve iyi hissediyorum.O yüzden her hafta burdayım.Eee tabi ki gelinliklerin ışığıda huzurumu daha da çok arttırıyor.Düşünsenize yepyeni başlangıçlar ablamın yetenekli ellerinden çıkıyor.

Bu modele de bayıldım.Bedeni drapeli,etekleri plise farbalı nostaljik bir model...



17 Kasım 2007 Cumartesi

UYKU KEYFİ...




Gördüğünüz üzere Anıl,gündüzleri uyumayıp,geceleri de bu şekil yorgunluktan sızıp kalıyor...

16 Kasım 2007 Cuma

DOĞAL YOLLA GÜZELLİK...

SALATALIK MASKESİ:

1 Orta boy salatalık,1 yumurta sarısı,

2 tatlı kaşığı süt tozu ya da 3/4 fincan süt.

Salatalık,kabukları soyulmadan dilimlenir ve diğer malzemelerle mikserde iyice çırpılır.Krem haline geldiğinde bir kaba boşaltılır ve yüze sürülür;20 dakika beklendikten sonra ılık suyla temizlenir.

15 Kasım 2007 Perşembe

YUMURTA...

44. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nden 7 ödülle dönen bir Semih Kaplanoğlu filmi.
Konu: Şair Yusuf, annesi Zehra’nın ölüm haberini alır ve yıllardır uğramadığı kasabadaki çocukluk evine geri döner. Bakımsızlıktan harap düşmüş bir evde onu genç bir kız, Ayla beklemektedir. Yusuf beş yıldır annesi ile yaşayan bu uzak akrabadan habersizdir... Ayla’nın Yusuf’tan bir isteği vardır. Zehra’nın ölmeden önce adadığı adağı oğlu Yusuf yerine getirmelidir. Taşra hayatının durağan ritmi, eski sevgili, dostlar ve hayaletlerle dolu mekanlar ve içini kaplayan suçluluk duygusu yüzünden Yusuf bu teklife karşı koyamaz. Ve Ayla ile birlikte üç-dört saat uzaklıktaki bir yatır türbesinde yapılacak kurban kesimi için yola çıkarlar. Kurbanlığın seçileceği sürünün bulunamaması yüzünden geceyi bir krater gölünün kenarındaki otelde geçirirler ve otelde rastladıkları bir düğünün atmosferi Yusuf'la Ayla'yı birbirlerine yaklaştırır.

12 Kasım 2007 Pazartesi

:)))

Anılcığım daha iyi...Benim reikim,peditus,gezme,tuğçe sayesinde...
Eski sağlığına kavuşuyor yavaş yavaş...Çok şükür:))

10 Kasım 2007 Cumartesi

ANIL HASTA:((


Birkaç gündür gece uyanıp durmalarından,sayıklamalarından belliydi...
Grip oldu.Aman bir nane mollayız ki sormayın.Hep yanında olayım istiyor...Herşeye alınıp ağlıyor...Tek tesellim;Ateşinin olmaması...
Hepinize iyi hafta sonları diliyorum.Sevdiklerinizle beraber...

9 Kasım 2007 Cuma

ANNEM...


Annem bendeydi dün gece...Birden çocukluğum aklıma geldi.Mutlu oldum:))

Kendimi güvende hissettim,özlemişim hoşsohbetini,mis gibi kokan tenini...

Yüreği sevgi dolu,bakışları sımsıcak,sonsuz mutluluk,yüce bir duygu Anne olmak.

Seni çok Seviyorum Canım Annem...

8 Kasım 2007 Perşembe

BİR ÖNERİ...





Sıkıldığınız kot pantolonlarınıza,kare şeklinde ördüğünüz motifleri dikebilirsiniz.Deneyin!!!Değişik bir havası oluyor...

7 Kasım 2007 Çarşamba

BAŞUCUMDA Kİ KİTAP...

''Bazen kendimizi bir hayalin içinde sanırız.
Ama aslında yaşadıklarımız gerçektir.Bazen de herşeyi
gerçek sanırken aslında yalnızca hayal gördüğümüzün farkına varmayız.Bu kitapta yazılanların hepsi gerçektir.Ama aynı zamanda yalandır.Çünkü onu ben yazdım.''Diyor Yazar...
Yeni başladım bu kitaba...Merak ediyorum doğrusu hem gerçek olup,hem de nasıl yalan olabiliyor?...

6 Kasım 2007 Salı

YAŞAMA SEVİNCİ...

Gecenin gizemi iyi geliyor...
Ruhumu okşuyor,Pozitiflik veriyor...
Rüzgarın etkisi,yaşama sevincinin kendisi...
Gökyüzünün rengi,derin etki uyandırıyor...
Yıldızların parıltısı,ışık saçıyor...
Ayın ışığı, yaşamımızın uzantası...

5 Kasım 2007 Pazartesi

YORGUNUM:(


Bu aralar Anıl beni çok yoruyor.Bir haftadır gündüz uyku uyumuyor.Varsa yoksa park,Alışveriş merkezleri,Gezmek.... Ufff :(
Dinlenemiyorum,
Yorgunum:(Umarım bu durum en kısa sürede düzelir.)



2 Kasım 2007 Cuma

ANIL...


Anne&Baba olmak emek istiyor...
Anılcım burda1.5 yaşında tombikim...
Her yaş dönemi ayrı bir gizem...Zamanla keşfediyorsun...
1 yaş -İlk kelimeler,Kaşık tutma,İtme,Çekme,Fırlatma...
2 yaş - İnatlaşma,Keşif,Paylaşma,Oyun...
3 yaş - Sosyalleşme,Kurallara uymama...
4 yaş- Arkadaşlar,Gezmek,Gezmek...